Se apropie marele pas din viața voastră, căsătoria. Este normal să vă doriți ca marele eveniment să fie cât mai deosebit, iar conform tradiției, după primirea invitaților, tinerii căsătoriți deschid dansul.

Primul vostru dans este un moment special de bucurie și sărbătoare ce va rămâne o amintire deosebită pentru tot restul vieții. Este un moment în care sunteți în centrul atenției și va trebui să vă ridicați la înălțimea așteptărilor tuturor celor din jur.

Sunteti deosebiți pentru că vă pasă de imaginea față de invitații voștri, pentru că dăruiți unul altuia iubire și atenție și pentru că doriți ca de data aceasta să fiți voi artiștii ringului de dans.

Și ce poate fi mai frumos decât doi îndrăgostiți ce vor facă împreună primii pași de dans? Acum acest dans poate fi mult mai mult decât un simplu “legănat”. Povestea voastră de dragoste poate fi depănată pe fundalul unei coregrafii originale.

Valsul vienez nu este un dans greu, este un dans frumos și elegant însă puteți alege și alt gen de dans: Tango, Slow Fox, Cha Cha, sau orice alt dans sau colaje de mai multe dansuri. Orice dans  poate fi învățat având la dispoziție un antrenor personal.

Veți fi singuri în sala de antrenament, pentru că antrenorul va lucra numai cu voi. Prin urmare, rezultatul va fi nu numai unul foarte bun, ci și foarte rapid. În plus, nu este obligatoriu să aveți o melodie deja aleasă. Putem face acest lucru împreună!

 

1 ședință de 60 min – 100 Ron/Cuplu

1 ședință de 90 min – 140 Ron/Cuplu

De cate ședințe aveți nevoie? Răspunsul la această întrebare depinde de complexitatea coregrafiei dorite:

5 ședințe – pentru miri aflați pe ultima sută de metri dar care  nu se mulțumesc cu un blues

10 ședințe  – pentru miri care doresc un dans curat ?i elegant

15 ședințe  – pentru miri care vor ca dansul lor de deschidere să fie unul spectaculos

20 ședințe – pentru miri care doresc să se întreacă pe sine și să își uimească invitații dansând ca în filme