• Ținuta la antrenamente trebuie să fie lejeră, comodă și decentă. Dacă vii în jeans, vei observa că picioarele pur și simplu nu se mișcă!
  • Este bine să îți iei o sticlă de apă (un bidon dacă ești setos) sau de suc dacă ești pretențios, servețele, prosop, sau orice alte lucruri de care crezi că ai nevoie sau îți ușurează antrenamentul. Excesul de energizante nu funcționează. Am incercat noi!
  • Este bine ca încălțămintea de antrenament să fie cât mai flexibilă. În ceea ce privește pantofii de dans, știm că sunt sexy dar nu te grăbi! Există un timp pentru toate! Și apropo, chiar dacă par comozi în picioarele antrenorului, nu prea sunt!
  • După cum știi, nu trebuie neapărat să vii cu partener. Probabil vei întâlni aici un/o partener/ă. Bineînțeles, dacă ai o persoană dragă este păcat să o lași acasă! Împreună puteți învăța să dansați și să vă lăsați purtați de valurile muzicii...
  • Nu există dansuri grele! Există doar dansuri frumoase! Fiecare dintre acestea cu caracterul, ritmul și farmecul specific. Dansul este, prin esența lui, natural și plăcut! Așa că nu te panica la gândul că nu vei reuși să înveți să dansezi. Trebuie doar să asculi indicațiile antrenorului și să te lași purtat de muzică. Restul vine de la sine! Dacă nu ar fi vorba de 14 ani de expeiență în domeniu poate că nu am crede nici noi asta.
  • În cazul în care te crezi prea bătrân pentru a învăța să dansezi, revino-ți! Nimeni nu este prea bătrân pentru acest lucru. Dansul este pentru toată lumea, iar pe cei mai în vârstă îi ajută să întinerească, readucându-le vigoarea și plăcerea de a trăi și a iubi. Singurul lucru ”bătrân” pe care îl vedem aici este mentalitatea!