Grupa mini
Prin dans cei mici învată de la o vâstă fragedă să pășească în mod corect, să se coordoneze și să își formeze simțul ritmic. Aceste abilități odată dobândite le vor fi de folos pe tot parcursul vieții! Dacă aveți un copil pasionat de muzică și dans, nu ezitați să îi puneți în valoare talentul! Primim copii începând cu vărsta de 3 ani!


Grupa de juniori
La această grupă începe studiul tehnic al diverselor dansuri, dobândirea uni posturi corecte și diversificarea mișcărilor. Aici își găsesc locul atât cei care își doresc să danseze doar la stadiul de hobby dar și cei care vor să urmeze calea competițiilor. În jurul vârstei de 9-10 ani începe să iasă în evidență potențialul real pentru performanță iar aceasta este grupa de unde se fac selecții pentru competiții.


Grupa de performanță
Această grupă este dedicată exclusiv dansatorilor de performanță care participă în mod constant la competițiile naționale și internaționale de dans sportiv, la diverse reprezentații sau spectacole de profil.


Grupa de adulți și seniori
Aici își găsesc locul oamenii amatori de muzică și voie bună! Fie că este pentru relaxare, pentru menținerea siluetei sau pentru socializare, dansul este o adevărată terapie pentru trup și suflet! La noi veți descoperi o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber prin dans și multă mișcare! Iar pentru că nimeni nu este vreodată prea bătrân pentru a dansa, nu avem limită de vârstă!


Dansul mirilor
Se apropie marle pas din viața voastră, căsătoria. Este normal să vă doriți ca marele eveniment să fie unul deosebit iar dansul de deschidere poate fi mult mai mult decât un simplu “legănat”. Povestea voastră merită să fie transmisă printr-o coregrafie unică, personalizată, pe piesa preferată.

Pentru detalii legate de costuri și program vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0723 576 796

Vino să facem împreună primii pași de dans!